dk  de  uk

dkde uk

Babymotorik og motorisk udvikling hos Physio Kids

Hos Physiokids i Lyngby arbejder jeg med babymotorik og motorisk udvikling med børn. Jeg arbejder med behandling af børn mellem 0 og 6 år, men motorisk udvikling er primært for børn, der er under 1 år. Mine kunder er typisk børnefamilier, som bor i og omkring Lyngby, København og Gentofte. For dem betyder mit arbejde med blandt andet babymotorik enormt meget.

Motorisk udvikling - jeg faciliterer bevægelser ved terapi

​Babymotorik med terapi har fokus på nogle bestemte udgangspositioner og trykpunkter. Jeg er i den forbindelse med til at facilitere bevægelser i form af leg og andre naturlige bevægelser for børnene. Babymotorik gavnes af bevægelser, således barnet kan udvikle sig i takt med sine kammerater på samme alder.​ 

​Jeg kommer også med anbefalinger til hjemmetræning, så du selv kan deltage aktivt i behandlingsprocessen med dit barns motorik.

Min arbejde med motorik er i det hele taget med til at udvikle barnet i den rigtige retning. Dertil kommer, at barnet lærer sin krop at kende gennem bevægelser. Det kan derfor være en fordel at starte allerede med babymotorik.

Kontakt mig gerne for at høre mere om babymotorik

Jeg arbejde efter Sundhedsstyrelsens anbefalinger for fysisk aktivitet for børn under 1 år. Det kan du læse mere her. Fysioterapi Regina Holtappels har naturligvis dansk autorisation som fysioterapeut.

Du kan kontakte fysioterapi Regina Holtappels på telefon 42 21 62 71, hvis du har spørgsmål om babymotorik og motorisk udvikling. Du kan også vælge at skrive til mig på regina@physiokids.dk. Derpå kan jeg drøfte, hvordan jeg kan hjælpe dit barn. Desuden kan jeg drøfte muligheden for en konsultation.

physiokidsnegativ

Fysioterapi - Physiokids

v/Regina Holtappels

​Huset for Sundhed & Balance

Jægersborgvej 66 A, 1. sal
DK-2800 Kgs. Lyngby

Find vej med Google Maps

Telefon +45 42 21 62 71

regina@physiokids.dk